2021. április 28., szerda

JURASSIC PARK TELJES GYŰJTEMÉNY (4 DVD) - MAGYAR KIADÁSÚ SZINKRONOS DÍSZDOBOZOS RITKASÁG EXTRÁKKAL!! - Jelenlegi ára: 9


JURASSIC PARK
A TELJES GYŰJTEMÉNY EXKLUZÍV RÁADÁSLEMEZZEL!
EZ AZ EXKLUZÍV LEMEZ CSAK A JURASSIC PARK
GYŰJTEMÉNYBEN KAPHATÓ!!
4 DVD!
(Steven Spielberg)
TARTALMA:
- JURASSIC PARK
- JURASSIC PARK 2. - AZ ELVESZETT VILÁG
- JURASSIC PARK 3.
- EXTRA LEMEZ: A JURASSIC PARK HATÁRAIN TÚL
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT, HASZNÁLT,
DE SZÉP ÁLLAPOTÚ DÍSZDOBOZOS, 4 LEMEZES TERMÉK!!
A DVD MAGYAR KIADÁS, MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL IS
RENDELKEZIK MINDHÁROM RÉSZ, AZ UTOLSÓ EXKLUZÍV RÁADÁSLEMEZEN LÉVŐ
EXTRÁK PEDIG MAGYAR FELIRATTAL VANNAK ELLÁTVA!!
E TERMÉK UNIVERSAL KIADÁS MÉG 2007-BŐL, MINDEGYIK DVD A FILMEK
MELLETT IS TARTALMAZ SZÁMTALAN EXTRÁT, ILLETVE AZ UTOLSÓ LEMEZEN IS
RENGETEG EXTRÁT KAPOTT E DÍSZDOBOZOS KÜLÖNLEGES KIADÁS, MÉLTÓ
KÖNTÖSBEN ÁTADVA NEKÜNK GYŰJTŐKNEK LEGSZEBB FILMES ÉLMÉNYÜNKET!!
EZEKET AZ EXTRÁKAT - IS - RÉSZLETESEN ISMERTETEM LENTEBB!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
JURASSIC PARK:
John Hammond, az excentrikus milliomos különleges szórakoztató-központ létesítésén munkálkodik. Csupán hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grant-et és Dr. Ellie Sattlert a Costa Ricai szigetre, amely állítása szerint minden idők legeredetibb állatkertjének ad otthont - és ez valóban így is van. A DNS-kutatások előrehaladtával és egy kristályban konzerválódott szúnyog segítségével ugyanis sikerült klónozni jónéhány ősállatot, a Brachiosaurustól kezdve a Velociraptoron keresztül egészen a félelmetes Tyrannosaurus Rexig.
Hammond büszkén vezeti körbe döbbent látogatóit az őslényparkban és megnyugtat mindenkit, hogy a teljes egészében számítógép-vezérelte biztonsági rendszernek köszönhetően mindenki tökéletes biztonságban van. Ian Malcolm, a társaságukban lévő tudós azonban megszállottan hisz a káosz-elméletben és azt vallja, hogy ami elromolhat, az el is romlik.
Miközben a computer-vezérelte dzsippeken járják be a szigetet, félelmetes vihar támad, ami megrongálja az elektromos hálózatot. Ez, no és a sziget egyik dolgozójának szabotázsa (aki dínó-tojásokat szeretne kicsempészni a szigetről) tönkreteszik a biztonsági rendszert és a dínók elszabadulnak. A Paradicsom hirtelen pokollá válik, a látogatókból pedig préda lesz. Nincs sok esélyük a gigantikus bestiákkal szemben…
Steven Spielberg 1993-ban forgatott filmje egyike minden idők legsikeresebb hollywoodi produkcióinak. Egyes kritikusok szerint ez a film bizonyította be először, hogy a filmkészítés jövőjében óriási szerepet kaphat a számítógép. A Jurassic Park trükkjeinek, hangeffektusainak és látványának hatását mai napig csak kevés film szárnyalta túl!
JURASSIC PARK: AZ ELVESZETT VILÁG:
Aki azt hitte, a milliomos John Hammond őslényparkjának pusztulásával véget ért a hihetetlen rémálom, nagyot tévedett. Az első kaland egyik túlélője, a káosz-elmélet megszállottja, Ian Malcolm elhűlve értesül Hammondtól, hogy létezik egy második sziget is. Hammond arra kéri a férfit, hogy utazzon a szigetre és tanulmányozza az új élet kezdetét. A férfi természetesen hallani sem akar a dologról, mégis útra kel, amikor megtudja, hogy barátnője, Sarah Harding paleontológus már a második bázison van…
A szigeten a dínókon és barátnőjén kívül azonban másokkal is találkozik. Egy filmes stábbal és egy fanatikus vadásszal, akinek már csak néhány őslény-trófea hiányzik a gyűjteményéből.
Ian mindent megtesz, hogy megmentse barátnőjét és megakadályozza, hogy a dínók elhagyják a szigetet. De nem sikerül minden terve…
Spielberg dínós sorozatának második része négy évvel az eredeti film után készült el és ez jól látszik a még fantasztikusabb speciális effektusokon is. A komputer-technika fejlődésének köszönhetően az őslények ezúttal már nem csak néhány percnyi jelenetben bukkannak fel, hanem úgy uralják a filmet, akárcsak a filmbéli szigetet.
JURASSIC PARK 3.:
Dr. Alan Grant kiheverte a Jurassic Parkban történteket, és újult lendülettel kutatja a raptorok intelligenciájával kapcsolatos elméletének helyességét. Így aztán nem tud ellenállni a kísértésnek, amikor egy jómódú kalandor, Paul Kirby busás támogatást ígér kutatásaihoz - amennyiben Grant elkíséri őket egy repülős körútra a Sorna sziget fölött, mely az In-Gen genetikus tenyésztelepe volt, és ahol legutóbb szörnyű dolgok történtek.
Csakhogy amikor kiderül, hogy a kalandor nem is kalandor, és feleségével együtt - aki már nem is a felesége - nem csupán felülről akarják megcsodálni a szigetet, hanem le is akarnak szállni, az események hirtelen tragikus fordulatot vesznek. A hét túlélő harcolni kezd az életben maradásért, és hamarosan az is kiderül, mi volt az igazi oka annak, hogy Grantot a szigetre csábították…
A JURASSIC PARK HATÁRAIN TÚL:
Készüljön fel a JURASSIC PARK Trilógia lélegzetelállító kalandjai hátterének legmélyebb megismerésére! Ez az exkluzív ráadáslemez csak a JURASSIC PARK gyűjteményben kapható. A sok izgalmas extrán kívül, mindhárom JURASSIC PARK filmről olyan kulisszatitkokba enged bepillantást, amelyek az egyes DVD-kiadásokban nem láthatók.
Extrák (magyar felirattal):
JURASSIC PARK:
• Így készült a film – Eredeti werkfilm (4: 47)
• Steven Spielberg a Jurassic Park rendezése közben (9: 04)
• Animatics – Videovázlat a T-Rex támadásról (7: 26)
• Hurrikán Kauaiban - kisfilm (2: 06)
• Az Industrial Light and Magic és a Jurassic Park – Látványtrükkök előtt és után (6: 00)
AZ ELVESZETT VILÁG: JURASSIC PARK 2.:
• Így készült a film – Eredeti werkfilm (13: 16)
• Interjú Michael Crichton íróval (15: 00)
• Az Industrial Light and Magic és Az elveszett világ: Jurassic Park 2. – Látványtrükkök előtt és után (20: 43)
• Az ILM köszönetnyilvánítása Steven Spielbergnek (1: 38)
JURASSIC PARK 3.:
• A Jurassic Park 3. látványtrükkjei (10: 28)
• Az Industrial Light and Magic számítógépes animációi (10: 11)
• A Jurassic Park 3. hangjai (13: 33)
• A Jurassic Park 3. látványvilága (7: 54)
• Jurassic Park – Körút a Universal Studios élményparkjában (2: 34)
• Mediterranea Élménypark bemutató – Európai változat
• Mediterranea Élménypark bemutató – Spanyol változat
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEN ÉS IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK,
MELYNEK DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 21:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése