2021. április 30., péntek

Dupla ülőpárna (barna) - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Anyaga:
Plüss Töltőanyag& #58; memóriapamut
Színe:
Barna
Működés:
Enyhíti a farokcsont, a csípő és a gerinc nyomását
Mi van a dobozban:
1 db Dupla ülőpárna, derékpárna, tartásjavító párna
Irodai munka során vagy otthon is használhatod.
? Enyhíti a farokcsont, a csípő és a gerinc nyomását
? Anyaga plüss. Töltőanyaga memóriapamut.
Mindig azt gondoltad az ülőpárnáról, hogy biztosan kényelmes lehet, és jól néz ki, de a Te ülőalkalmatosságod is elég kényelmet nyújt számodra?
Valójában többről van szó, nem csak a kényelmi funkció miatt használhatod az ülőpárnád.
Biztos álltál már fel fáradtan az irodai székedből egy véget nem érőnek tűnő nap után, vagy szálltál ki a kocsiból sajgó derékkal, görnyedt háttal s fájó lábakkal. Talán fáradtan dörzsölted át a hátadat, a keresztcsontodat, és meggyötört tagjaid masszázsért kiáltottak. Pedig a megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Ennek a dupla kialakítású párnának nagy előnye, hogy tökéletesen illeszkedik használójához, és komfortosabb érzést biztosít a hagyományos ülőpárnával szemben.
Elősegíti a helyes tartást, s folyamatosan biztosítja is azt. Tökéletesebben ülsz, ezáltal tökéletesebb a testtartásod, a szerveid működése, a vér és oxigénellátásod, gondolkodásod, koncentrációd. Nincs az a munkahelyi, forgalmi helyzet, amit tiszta fejjel meg ne nyernél. Látod? Nemcsak kényelmi funkció, de egészségmegőrző szerepe is van az ülőpárnának vagy a már kialakult egészségügyi problémákat enyhítheti is. Gondolj csak bele, mennyivel kényelmesebb az ülés az ülőpárnán, ha ülőideg problémád, farokcsonti fájdalmad van, esetleg szülés utáni gyermekágyas időszak alatt használod.
Mérete: 16, 5 × 11, 8 × 3, 9 hüvely
Szine: Barna

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 15:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése