2020. szeptember 9., szerda

Get Even pc játék - Jelenlegi ára: 3 199 Ft

Eladó Get Even pc játék bontatlan, gyári fólia csomagolásában!
Egy páratlan lélektani thriller, amiben a hidegvérű zsoldost - Black - érthetetlen rémképek gyötrik egy "másik életből". Egy elmegyógyintézetben ébredve a különleges "Pandora" headset és a rejtélyes "Red" útmutatásai segítségével múltbéli emlékei közt bolyongva próbálja elválasztani a képzeletet a valóságtól, még mielőtt elveszíti a józan eszét, mint az intézmény többi lakója.
Leírás
Black - a hidegvérű zsoldos és bérenc - egy rejtélyes, régi elmegyógyintézetben ébred emlékek nélkül.
Ismeretlen fogva tartója, "Red" útmutatásával Black egyfajta kezelésen esik át egy különleges technológiának köszönhetően - egy headset, ami lehetővé teszi a használójának, hogy átélje múltbéli emlékeit és megtapasztalja őket újra a jelenben.
Tehát Black megpróbál emlékezni.
A "Pandora" headset segítségével saját elméje mélyére utazik, hogy megtudja az igazat egyetlen emlékéről: egy tinédzser lány sikertelen megmentésről, akinek a mellkasára bombát rögzítettek.
A Red által összegyűjtött információkat és nyomokat követve Black elkezdi összerakni a lány elrablásának történetét, akit nem sikerült megmentenie.
De minél többet tud meg Black, annál több kérdés merül fel. Ki az a Jasper? Vajon Red tényleg megbízható? És mi ez a "másik élet", amiből Black folyamatosan foszlányokat lát?
Blacknek válaszokra van szüksége, mielőtt úgy végzi, mint a többi fogvatartott, mielőtt végleg elveszti az eszét és mielőtt az elmegyógyintézet átveszi felette az uralmat.
Jellemzők
MERÜLJ EL EGY KOMOLY, FILMSZERŰ TÖRTÉNETBEN
Áss a játék során kibontakozó komoly, filmszerű történet mélyére. Felejtsd el a jót és a rosszat, döntéseidnek meglesz a saját következménye és hatással lesz a játék cselekményére.
NYOMOZZ ÉS CSAPJ ODA ERŐSEN AZ IGAZSÁG FELFEDÉSÉHEZ
Öltsd magadra Black, a magánnyomozó karakterét, bánj el ellenfeleiddel és gyűjts bizonyítékokat, valamint oldj meg fejtörőket, amik tovább segítik nyomozásodat.
TAPASZTALD MEG A GET EVEN GRAFIKAI ÉS HANGI FORRADALMÁT
Merülj el az egyedi 3D-szkennelési technikával megalkotott valósághű környezetben a legjobb élményért. Mindez kiegészül egy sajátos hangvilággal, ami végigkíséri minden mozdulatodat.


Jelenlegi ára: 3 199 Ft
Az aukció vége: 2020-09-10 09:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése