2020. szeptember 30., szerda

myPhone Rumba 2.4" Bluetooth FM ezüst mobiltelefon - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

A myPhone Rumba 2G kártyafüggetlen mobiltelefon egy stílusos, letisztult formájú szétnyitható telefon, melynek tervezésekor a hangsúlyt az egyszerű használat, valamint a megfelelő és divatos megoldások kapták. A készülék 2, 4” -os LCD kijelzővel, és 800 mAh akkumulátorral hosszú üzemidőre képes. Rengeteg hasznos funkcióval bír, úgy, mint a VGA kamera, az FM rádió, a zseblámpa, vagy a Bluetooth funkció.
Jól olvasható kijelző, egyértelmű értesítési ikonok
A 2, 4” méretű, 240x320 px felbontású LCD kijelző jól olvasható menüt, üzeneteket, és ezzel kényelmes használatot biztosít. A készülék fedlapján egy másik kijelzőt is talál, itt az értesítéseket láthatja, olvasatlan üzenetről, nem fogadott hívásról, vagy a töltöttségi szintről. Fontos információk, anélkül, hogy ki kéne nyitnia a telefont.
Ergonomikus billentyűzet, Fényképes Névjegyek
Nagy, jól látható gombok találhatóak a myPhone Rumba készüléken, mely egyszerű kezelhetőséget biztosít. A készülék másik hasznos funkciójával 8 kedvenc telefonszámához csatolhat képet, így még könnyebben találhatja meg családtagjait, barátait a telefonkönyvben. A telefon hátoldalán segélyhívó gomb kapott helyet, melynek hosszabb megnyomása után hangos vészjelzést adhat le, SMS-t küldhet, vagy telefonon felhívhatja az előre beállított személyeket.
VGA Kamera
A készüléken helyet kapott egy VGA kamera, mely segítségével rögzítheti élete fontos pillanatait, Használja akár bevásárló listához, vagy jegyzetei elmentéséhez.
Még több memória, és hasznos funkciók
A myPhone Rumba készülékben rengeteg hasznos funkciót talál, úgy, mint zseblámpa, FM rádió, ébresztő óra, naptár, számológép és még sok egyéb. A beépített microSD kártyaolvasó segítségével további 32GB mérettel növelheti meg a telefon memóriáját.
Könnyű töltés
A myPhone Rumba készülékhez töltő dokkolót csomagoltunk, melynek használatával nagyban megkönnyítheti a telefon töltését. Nem kell tovább keresgélni a töltőt, egyszerűen helyezze a telefont a töltő állomásba. A 800m Ah kapacitású Li-ion akkumulátor közel 7 nap készenléti időt biztosít a myPhone Rumba készülék részére.
Alapadatok
Memória méret: 64 MB
Billentyűzet: Normál 12 gombos
SIM foglalatok száma: 1
Memóriakártya bővítés: MicroSD
Memórikártya bővíthetőség: 32 GB
Kártyafüggetlen: Igen
Egyéb tulajdonság
Összecsukható kivitel, Zseblámpa funkció, SOS üzenet, SOS gomb, LED vaku, Másodlagos kijelző, Dokkolóval
Kijelző
Kijelző méret: 2. 4 "
Kijelző típus: Színes kijelző
Kijelző felbontás: 240x320
Kamera jellemzők
Hátlapi kamera felbontás: 1. 3 MP
Hálózati jellemzők
WiFi: Nem
Bluetooth: Igen
Bluetooth típus: 3. 0
GPS: Nem
3G: Nem
GSM tartomány: 1800 MHz, 900 MHz
Csatlakozó(k)
USB csatlakozó: MicroUSB
Jack 3, 5mm: Igen
Akkumulátor
Akkumulátor kapacitás: 800 mAh
Akkumulátor típus: Lítium-ion
Készenléti idő (max. ): 168 óra
Fizikai jellemzők
Szín: Ezüst
Magasság: 51. 0 mm
Szélesség: 102. 0 mm
Mélység: 18. 6 mm
Csomag Tartalma: Telefon, dokkoló
Súly: 0. 09 kg


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 11:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése