2018. augusztus 8., szerda

Xiaomi Amazfit Bip okosóra IP68 védettséggel - Fekete - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Xiaomi Amazfit Bip okosóra IP68 védettséggel
? Vízálló, így akár fürödhetsz is az órával
? Folyamatosan mérheted a pulzusszámot a beépített érzékelővel
? Akár 45 napig is képes működni
A Xiaomi Amazit Bip intelligens óra tökéletes választás lesz a lelkes sportolók számára, akiknek számít az elegáns design is. A legfőbb különlegessége a színes érintőképernyő, ráadásul az óra megfelel az IP68 szabványnak, így vízálló és akár nyugodtan fürödhetsz is az órával. A precízen kialakított tokot egy kényelmes szilikonpánt egészíti ki, amely könnyen és gyorsan cserélhető.
Az Amazit Bip karóra vékony teste kiváló minőségű anyagból készült, és nagyon jól néz ki. Az 1. 28"-os színes érintőképernyő 176×176 pixel felbontású, így mindig gyorsan tájékozódhatsz és megkaphatod az okostelefonodról az értesítéseket. Az energiaellátást egy 190mAh-os akkumulátor biztosítja, így akár 45 napig is képes az órát működtetni, azonban ha aktívan használod, az akkumulátor ez esetben is akár 15-20 napig biztosítja a tökéletes működést. A Xiaomi beépített GPS-el rendelkezik a pontos pozicionáláshoz. A főmenüben egyszerűen kiválaszthatod a kívánt tevékenységet, például futást, lovagolást, kerékpározást vagy sétát, miközben folyamatosan mérheted az aktuális pulzusszámot az óra alján elhelyezkedő, beépített érzékelővel.
Az Amazfit Bip természetesen egyszerűen csatlakoztatható egy okostelefonhoz a Bluetooth vezeték nélküli technológiával, automatikusan szinkronizálva és együttműködve az Android 4. 4 vagy újabb verziójával, valamint az iOS 8. 0-s vagy újabb verzióval. A MiFit-ben ezután teljes egészében megtekintheted a tevékenységeddel kapcsolatos összes fontos információt. Ezentúl pedig okostelefonod segítségével módosíthatod az órád kijelzőjét és változtathatod annak design-ját.
Legfőbb jellemzők:
- Vízálló kivitel - IP68 tanúsítás
- Színes érintőképernyő, méret: 1, 28"
- Gorilla glass 3 2, 5D üveg, polikarbonát test
- Futás, kerékpározás, gyaloglás során is remek választás
- Integrált GPS
- Pulzusmérő szenzor
- Értesítés küldése az okostelefonról
- Hosszú akkumulátor élettartam. akár 45 napig is tart
 


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése