2018. augusztus 27., hétfő

Samsung S630 digitális fényképező - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

A képeken látható Samsung S630-ok, összesen 3db
Samsung S630, Silver 6MP 1/2. 5" CCD Ezüst
Gyártó: Samsung
Samsung S630, Silver. Megapixel: 6 MP, Képérzékelő mérete: 1/2. 5", Szenzor típusa: CCD. Optikai nagyítás (zoom): 3x, Digitális nagyítás (zoom): 5x, Fókusztávolság (f-f): 5, 8 - 17, 4 mm. Maximális videófelbontás: 640 x 480 pixelek. Átlós képernyő: 6, 35 cm (2. 5"). Belső memória: 16 MB. Tömeg: 136 g. Termék színe: Ezüst(1db) és fekete(2db)
1, Az ezüst szépen dolgozik, ki-be kapcsol, képeket készíthetünk vele, de  a képek +csíkosak"
2, Az egyik fekete-szintén bekapcsolható, képeket is készíthetünk, viszont az optika kinnragadt, nem mozdul semmit
3, a másik fekwte zárlatos-ezt kölcsön kérte egy ismerős és  beült vele  a szaunába.. be  kapcsol, dee semmit nem csinűl, kiirja, hogy" az elem lemerül.. "
Pedig talán 2005-ben lettek vásárolva-29 eft-ért/db -és egy évig fizettem a havi 3 ropit-mert 6 ezer volt  a kamat(20%)
az ezüst használható, akit nem zavarnak a csikok, a 3-ból meg lehet csinálni kettőt, anank aki ért hozzá
Privát magán aukció, sem termékvisszavétel, sem garancia , sem pénzvisszafizetés nincs. Tehát aki megveszi, annak azt tudom adni és úgy abban az állapotában ahogy a képeken és a leírásban is szerepel
Fentieket  a vevő tudomásul vette vásárlásával pedig elfogadta, hogy ezen az aukción nem élhet  a  vásárlástól való elállás jogával-nincs az, hogy "Nem ezt a lovat akartuk, kérem"Feltételezhető, hogy mindenki felnőtt, cselekvőképes és épelméjű, aki a vaterán vásárol -a regisztrációs úrlap adatai nem épp csökkent értelmi képessűgűek számára megoldható feladat-az már  el tudja dönteni egyszer és mindenkorra, hogy kell-e  a termék vagy se. Aki mégsem, az inkább kérdezzen vagy ne licitáljon, hogy ne fussunk felelsleges köröket. A kisdedóvó pedig két sarokakl arrébb van.. Balra a második ajtó-kedvencem a Tankcsapda zenekar. D: )
-és persze, ismételten megkérek minden idelátogatót, hogy a "szerintem ennyit meg amannyit ér" meg: " nekem ennyit meg amannyit ér.. "-ideáiktól kiméltetni szívekedjenek, mert lehet "annyit" nekem is megér

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-30 21:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése