2021. december 5., vasárnap

Az utca rendje - Rezsny Aurél, Vaszy György - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az utca rendje - Rezsny Aurél, Vaszy György
Rezsny Aurél-Vaszy György: Az utca rendje. Bp., 1938, Budapesti Főkapitányság. Nádor Zoltán könyvnyomda, 487 p. Kiadói egészvászon-kötés
Az Utca Rendje 1938. évi kiadása némileg megváltoztatva kerül a nagyközönség elé. Az eredeti elgondolás óta már nagy lépésekben halad a tökéletesedés felé és mindinkább arra törekszik, hogy Budapest Székesfőváros és a környékbeli városok, tehát Nagy-Budapest minden lakója számára nélkülözhetetlen kézikönyv, tájékoztató, útbaigazító, vagyis mindennapi jóbarátja legyen.
A könyv mindig jóbarát. Az a könyv pedig, amelyik hasznos adatokban bővelkedve segít és támogat többszörösen az. A szerkesztőségnek az is kitűzött célja, hogy az Utca Rendje senkinek az iróasztaláról, kereskedői pultjáról, vagy műhelyéből ne hiányozzék. A törekvés: mindig megbízható, friss adatokkal szolgálni a nagyközönséget és befészkelni magát annak szeretetébe.
Kiadó: Budapesti Főkapitányság
Kiadás éve: 1938
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Nádor Zoltán könyvnyomda
Kötés típusa:: fűzött egészvászon
Terjedelem: 487
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 11. 00cm, Magasság: 15. 00cm
Állapot: Közepes
Megjegyzés: A könyvtest több helyen megtört, a táblák és a könyvtest között kissé sérült a kötés, hátsó előzéklapja hiányzik.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**102881661**)]

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 07:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése