2021. november 29., hétfő

Petri Lukács Ádám - Petri 75 Közelítés - Jelenlegi ára: 3 272 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1587002
Petri Lukács Ádám
Petri 75 Közelítés
Exkluzív kötet, gazdag képanyaggal Petri György születésének 75. évfordulójára, melyben fia, Petri Lukács Ádám visszaemlékezéseiből eddig ismeretlen oldaláról szerethetjük meg az emblematikus költőt: "Valamikor a kilencvenes évek elején kapott nővérem férjétől egy igen drága túracipőt Németországban. Papát ez komoly kirándulóvá tette: ültünk az akkor még Ifjúsági presszó néven működő aktuális törzshelyén (most a Remiz étterem áll ott), s hosszan mesélt arról, hogy milyen szüksége volt erre a kiváló lábbelire, amely immár alkalmassá teszi azokra a börzsönyi, pilisi túrákra, amelyekre eddig is készült. Pár itallal később már a Tátra megmászása is szóba került legnagyobb meglepetésemre Papa hirtelen a szakavatott túravezető szerepét húzta magára, elmagyarázva, a széltől miért kell óvakodnunk, ám az eső miért nem gond, mit teszünk majd, ha ránk esteledne, miképp tudunk ellenni az erdei táplálékon, ha eltévedünk, és miért nem kell a társaságában tartanom a medvéktől. "
Emlékmozaikok Petri Györgyről.
Petri néhány nap múlva, december 22-én lenne hetvenöt éves, az évfordulóra Petri 75 – Közelítés címmel jelent meg Petri Lukács Ádám könyve, melyben a költő fia különleges fotók segítségével idézi fel édesapja alakját, és annak hiányát.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 272 Ft
Az aukció vége: 2021-11-23 10:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése