2021. szeptember 26., vasárnap

AIR WELLNES POWER5 PRO légtisztító - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Képen látható állapotban
működik
A Nikken 1975-ben alakult japán cég és 25 éve piacvezető a wellness iparágban.
Az air power5 káros ózontermelés nélkül negatív ion technológiával dolgozik ez azt jelenti hogy az elektroszmogot is kiszűri. Allergiás, asztmás rohamokat pár óra alatt megszünteti. Aromaterápiára is alkalmas. 50m2-es helységet képes megtisztítani.
Az air power5 a levegőben található szennyező anyagok kiszűrésére egyidejűleg többet is alkalmaz:
-Légszűrés aktív szénnel
-Egy ötszintű, modern szűrési technológia elnyeli és lebontja a molekulákat és mikroorganizmusokat, kémiai vagy fényenergia használata nélkül.
-A HEPA szűrő megegyezik a laboratóriumokban és kórházi műtőkben használt szűrőkkel; ez a légszűrés legmagasabb minőségi szintjét képviseli.
Az Air Wellness Power5 Pro légtisztító berendezés eltávolítja a levegőben található szennyező anyagokat, és olyan fejlett szűrési technológiát alkalmaz, mely elnyeli és lebontja a molekulákat és mikroorganizmusokat, kémiai vagy fényenergia használata nélkül.
Az Air Wellness Power5 Pro rendelkezik egy egyedülálló antibaktériális és antivírus hatású tulajdonsággal. A fejlett, professzionális minőségű légszűrés részét az antibaktériális előszűrő képezi, ami "csapdába ejti" a nagyobb részecskéket, így megelőzi a végső szűrő eltömődését. A termék továbbá rendelkezik egy hatásos víruselleni szűrővel, ami a mikroszkopikus szennyeződések begyűjtésére és megsemmisítésére van tervezve.
Ez a légszűrés a legmagasabb minőségi szintet képviseli – a HEPA szűrő megegyezik a laboratóriumokban és a kórházi műtőkben használt szűrőkkel.
Az Air Wellness Power5 Pro nem pusztán megszűri a levegőt, de negatív ionokkal is dúsítja azt, egy innovatív ózonmentes eljárással, melynek neve Tiszta ion generálás. Az ionok töltéssel rendelkező atomok vagy molekulák, a negatív ionok töltésüknél fogva hozzátapadnak a levegő részecskéihez, ezáltal eltávolítják őket a levegőből. Ezek az ionok megtalálhatók bizonyos természeti körülmények között, mint például erőkben és vízesések mellett.
A terméknek egy másik kulcsfontosságú haszna, hogy eltávolítja a levegőből az allergiát okozó szennyező részecskéket. Megkapta az Allergia Kutatóközpont Európai Központjának és a Brit Allergia Alapítványnak a jóváhagyó minősítését.
Így is ismerheti: Air Wellness Power 5 Pro, AirWellnessPower5Pro
szűrők kaphatóak
táv nincs, csak a készülék
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon tudom átadni
csak MPL el küldöm
automatába nem 

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 04:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése