2021. július 30., péntek

Vakrémület / Képtelen bűnök - DVD Két amerikai film egy lemezen - Jelenlegi ára: 150 Ft

Eredeti kétoldalas DVD, papír tasakban, funkcionálisan hibátlan állapotban.  Két amerikai film(2007, 2003) 2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  108 + 93 perc.  További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.
Vakrémület (2007):
Nicket, az önfejű, makacs zsarut félresikerült akció után felfüggesztik a testületnél. Egyre mélyebbre süjjed az önsajnálatba és a semmittevésbe, mikor riasztó hírt kap az ex-nejétől: lányuk eltűnt. Azonnal a kisvárosba utazik, hogy megkeresse a gyermekét. A helyi rendőrök és a kemény fiúk egyaránt egykori jó barátai. ám Nick számára már az első pillanatokban kiderül: a régi barátság semmit nem jelent. Éppen azok viselkednek egyre gyanúsabban, akiktől segítséget remélt. Amikor az első halottat is megtalálja, nyilvánvalóvá válik számára: teljesen egyedül van, csak magára számíthat, és csak egy esély adatott neki: ha senki nem hisz el semmit. De mindez mit sem ér. Akiknek a nyomában jár nem ismernek irgalmat. Miután a feleségét is meggyilkolják, Nicknek csak egyetlen választása marad...
Képtelen bűnök (2003):
Emma, a rendőrfőnök lánya sikeres biztonsági céget vezet. Férjével él gyönyörű otthonukban. Látszólag a tökéletes amerikai álom. De csak látszólag. Valójában házassága kiüresedett, s kisbabája elvesztését is képtelen feldolgozni. Bár kedvenc hobbija a festés volt, rá sem bír nézni az ecsetre. Ekkor ismerkedik meg Brettel, a műkereskedővel. Találkozásukból szenvedélyes, mindent elhomályosító kapcsolat születik. A férfi egy napon előáll ötletével: bombaterve van, hogyan lopják el az Emma által biztosított házakból az értékes festményeket. A terv kivitelezése teljes sikerrel jár. A páros annyi pénzt keres a rablásokkal, amennyit álmukban sem hittek volna. Törvényszerű, hogy amikor ennyire tökéletesen összejönnek a dolgok, történnie kell valaminek, amitől minden összeomlik… Vagy mégsem?

Jelenlegi ára: 150 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 06:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése