2021. március 29., hétfő

Sony Cyber-shot DSC-H300 Fekete szinte Új Fényképezőkép 1 év Garanciás ! - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Sony Cyber-shot DSC-H300 Fekete Fényképezőgép, szinte Új, ajándékba lett vásárolva csak és végül nem kellett az illetőnek, csak kipróbálva volt, 2020. 10. 20. -án vásárolták a Media Marktban, vásárlástól számított 1 év gyári Sony garanciával, Fekete színben, dobozában tartozékaival eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 49. 990 ft. -ért!
Kérjük leütés előtt érdeklődjön a termék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk !
A nagy teljesítményű zoom közelebb visz a részletekhez
A Cyber-shot™ H300 erőteljes, 35x-ös optikai zoomja csodálatos, precíz képeket készít a tárgyról. A 20, 1 MP-es érzékelő, a HD videó és a kreatív tulajdonságok által könnyen készíthet részletes képeket és filmeket. A DSLR-stílusú váz kényelmesen kezelhető.
Nincs elérhetetlen tárgy, nincs túl széles jelenet
A Cyber-shot H300 használatával magabiztosan készíthet közelképet. A 35x-ös optikai zoommal közelről, elmosódottság nélkül fényképezhet, a nagy látószögű felvételeknél pedig könnyen befoghatja a kívánt jelenetet.
A 20, 1 MP-es érzékelő semmit sem hagy ki
A nagy felbontású, 20, 1 MP-es Super HAD CCD-érzékelővel részletes képeket készíthet. Élénk színek és tisztaság akár A4-es, vagy nagyobb méretű nagyítás esetén is.
A képektől a filmekig egyetlen gombnyomással
Csak nyomja meg a "movie" gombot, és máris 720p HD videókat készíthet. MP4 formátumban is rögzíthet gyors, 30 képkocka/mp sebességgel felvett videót, ami tökéletes a gyors szerkesztéshez.
A H300 szilárd,  DSLR-stílusú vázzal rendelkezik, ezért biztos fogása van. A kényelmes markolat és az intuitív, könnyen elérhető vezérlőelemek mindig stabil képet eredményeznek.
Egy érintéssel panorámaképet készíthet
Örökítse meg az igazi látványt. Nyomja meg a 360° Sweep Panorama gombot, majd pásztázzon végig a tájon a fényképezőgéppel, miközben panorámaképet létrehozva összefűzi a képkockákat.
Elmosódásmentes, tűéles képek
Kristálytiszta képeket állvány nélkül bármikor könnyen készíthet: az optikai SteadyShot még zoomolásnál is dinamikusan korrigálja a mozgást, így a kép mindig éles marad.
Menjen biztosra
A közelképektől a szürkületben készített portrékig, a gép automatikusan állítja a szinteket és az élességet, így gyorsan és egyszerűen elérheti a kívánt eredményt.
Varázsolja szebbé képe szereplőit
Automatikusan eltávolítja a bőrhibákat, fehéríti a fogat stb.
Beépített kreatív hatások - alkosson!
A képhatások között 4, kreativitásnak teret adó beépített hatás található.


Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 19:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése