2021. február 1., hétfő

Etalon Vital 1000 - Jelenlegi ára: 314 900 Ft

Már nem tud annyira szabadon mozogni, mint fiatalabb korában, de mégis szeretne aktívan részt venni rokonai, barátai, ismerősei életében? Ne maradjon mindig otthon, térjen vissza a szabad élethez! Elektromos háromkerekűvel nem okoz gondot elmenni az unokája elé az óvodába, meglátogatni a barátait, ismerőseit, kimenni a közeli horgásztóhoz, vagy elmenni a kiskertbe gondozni a veteményest! Ha boltba kell mennie, kulccsal le tudja zárni a mopedet, vásárlás után pedig a nagy csomagtérben mindent gond nélkül haza tud szállítani. Kényelmes, fotel jellegű, karfás ülésében a sajgó porcikái megpihennek, míg szépen gurul a célja felé! Új, megnövelt teljesítményű Vital modelljeinknek semmilyen emelkedő nem jelent akadályt! Ha szeretne továbbra is önállóan közlekedni, és gondoskodni saját magáról a mindennapokban, vásároljon Etalon Vital elektromos mopedet!
Alacsony ár, alacsony fenntartási költség
Benzines járművek fenntartásának a töredékét kell csak ráköltenie egy ilyen járműre, egy teljes feltöltés csak 50 forintba kerül, és 30 kilométer megtételére elég. Szinte észre sem fogja venni a villanyszámláján.
Tudta, hogy Etalon Vital mopedhez állami támogatás is igényelhet? Ha elfogadják a kérelmét, csak a vételár 40 százalékát, modelltől függően 130-170 ezer forintot kell fizetnie! Kollégáinktól tájékoztatást kaphat a támogatásról, és segítünk önnek megszerezni. Keressen minket!
A biztonságos közlekedést elől egy, hátul két dobfék garantálja, ezen kívül a járművet elláttuk egy rögzítőfékkel is, ami az emelkedőn való megállást könnyíti meg. A világítóberendezések (helyzetjelző lámpa, tompított fényszóró, távolsági fényszóró, index, kürt) és kezelőszervek egy hagyományos segédmotorhoz hasonlóan a kormányon kaptak helyet. Az akkumulátora 220V-os hálózatról tölthető, mely maximális kapacitása akár 20-40 kilométer megtételét is lehetővé teszi. Az Ultimate Etalon Vital háromkerekű robogóink piros, kék és szürke színben is kaphatók. Egyedi bemutatótermünkben mindenkinek lehetősége nyílik bármely kerékpárunk kipróbálására vásárlás előtt, így a próbaút során az ügyfél maga bizonyosodhat meg arról, hogy a számára legtökéletesebb járművet választotta. Cégünk egyedisége továbbá, hogy saját termékeinkre egy év garanciát vállalunk, melynek teljes időtartama alatt szervizünkben profi szakemberek gondoskodnak a járművek karbantartottságáról. Egyedi igény esetén további 1 év kiterjesztett garanciát is tudnak vásárolni. A vásárlást segítve akár Cetelem áruhitelt is kínálunk.
3 sebességi fokozat, állítható ülés, zárható műanyag doboz, ülés alatti tároló, hidraulikus lengéscsillapító, dobfék, kitámasztó kerék, kézifék, analóg műszerfal
Max. sebesség:  25 km/ó
Teljesítmény: 1 000 W
Fokozatok száma:  3
Feszültség: 60 V
Lengéscsillapítás: elöl
Kijelző: Töltöttség, sebesség
Kerékméret: 15 "
Terhelhetőség: 120 kg
Akkumulátor kapacitás: 20 Ah
Összes eltárolt energia: 1 200 Wh
Akku technológia:  AGM
Hatótáv:  25 – 50 km
Töltési: idő 4 – 6 óra
Fék: Regeneratív fék, dobfék
Első lámpa: Tompított és reflektor
Hátsó lámpa: Van
Index: Van
Lista oldali tulajdonságok: 1000W motor, kiváló mászóképesség, rögzítőfék
Tömeg: 100 kg/db

Jelenlegi ára: 314 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-01 15:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése