2020. július 30., csütörtök

GPS koordináta adatgyűjtő, datalogger Qstarz BT-Q1000XT - Jelenlegi ára: 84 230 Ft

 GPS adatgyűjtő, Qstarz BT-Q1000XT
Nagysebességű adatgyűjtő
Mileage (flottakezelő) szoftver
Bluetooth? adatátvitel
66 csatornás MTK II chipszet
Másodpercenként ötször történő GPS adatfogadás és másodpercenként egszer útpont mentés. Ezeket a műszaki adatokat az új MTK II chipkészlettel, 66 csatornás párhuzamos vétellel (-165 dBm) és 5 Hz-es frissítési sebességgel éri el. A chipkészlet A-GPS képességével egy műhold fixálás 15 másodperc alatt lehetséges. Továbbá ez a vevő többek között rendkívül energiatakarékos. Egy feltöltött akkuval max. 42 óra működési idő érhető el. A beépített rázkódás érzékelővel a BT-Q1000XT észleli a mozgást és 10 perc nyugyalmi állapot elteltével készenléti üzemmódba kapcsol, így takarékoskodik az akkukapacitással és az adatgyűjtő memóriával. Egy rázás után a BT-Q1000XT ismét üzemkész.
Az akkuval együttesen mindössze 65 gramm súlyával a BT-Q1000XT egy könnyú kísérő kerékpározás, futás vagy séta közben. A pontos pozíció adatokat Bluetoothon vagy vezetéken keresztül továbbítja. Egy 10 méteres Bluetooth hatótáv gondoskodik a mégnagyobb rugalmasságról használat közben.
Készülékház:
A BT-Q1000XT kicsi és kézhezálló, és csúszásmentes talppal rendelkezik. A vevő baloldalán található az OF, Nav és LOG gomb. A jobb oldalán pedig a mini USB csatlakozó van. A tetején van a piros POI gomb, 3 LED-del körülvéve, amelyek a GPS vétel, Bluetooth kapcsolat és az akku állapotát jelzik.
GPS adatgyűjtő:
A BT-Q1000XT max. 400 000 útpont mentésére képes. A mentési intervallum manuálisan módosítható. A mentés meghatározható útszakaszban, időben és sebességben. Ahhoz, hogy a szükségtelen memória foglalást megakadályozza, egy automatikus naplózás (auto log) funkcióval rendelkezik, amelyben a készülék csak akkor naplóz egy pozíciót, ha az valóban szükséges, és ezt az automatikus funkciót manuálisan is befolyásolhatjuk.
A memóriában rögzített feljegyzések megjeleníthetők a Google? Earth-ön és a Google? Maps-on. Az ehhez szükséges szoftverrel szállítjuk. Lehetséges az export más formátumokban, mint pl. GPX, NMEA, PLT, CSV vagy TEXT.
Mileage szoftver:
A QMileage szoftverrel egy flottakezelésre alkalmas szoftvert kap. A különböző felhasználók feljegyzett adatait értékelheti ki kényelmesen. Hozzon létre induló- és cél címeket, kezelje a működési költségeket, értékelje ki a megtett utakat.
Jellemzők:
Nagy érzékenységű MTK II chipkészlet -165dBm ? 66 csatornás párhuzamos vétel ? Alacsony áramfogyasztás, max. 42 óra üzemidő teljes töltés után ? Tárolóhely max. 400 000 útponthoz
AGPS támogatással a műhold fixálás kevesebb mint 15 másodperc alatt lehetséges ? Könnyen átváltható Log és Nav üzemmód között (adatgyűjtés és navigáció) ? Csipogással jelzi a készülék aktuális státuszát ? Sebesség riasztás támogatása csipogással a beállított maximális sebesség túllépésekor ? Az adatgyűjtési üzemmód időterv létrehozása szoftveresen a kezdő- és befejező időponthoz ?
QStarz Setup Tool, a Travel Recorder adatainak letöltéséhez ? Választható üzemmódok: autózás, kerékpározás és futás ? Mentse el az aktuális helyzetét egy gombnyomással ? Az útvonal mentése a Google? Earth-ön ? Az útvonal mentése a Google? Maps-en ? Aktív NMEA protokoll VTG/GLL, manuálisan a QStarz Setup Tool-lal ? Mentse el az úti naplóját GPX/PLT/CSV/NMEA/Google? Earth fájlként ? Rendkívül gyors helyzetmeghatározás, hidegindítás: 35 mp, melegindítás: 33 mp, forróindítás: 1 mp ? WAAS+EGNOS támogatás ? A beépített rázkódásérzékelő felismeri, ha a készülék mozgásban van és kikapcsol, ha a készüléket nem használjuk ? Kettős funkció: Bluetooth és vezetékes GPS egy készülékben.
Műszaki adatok:
Akku üzemidő (max. ): 42 óra ? Méret, magasság: 72. 2 mm ? Méret, mélység: 20 mm ? Méret, szélesség: 46. 5 mm ? Számítógép, multimédia csatlakozók: Bluetooth, USB ? Szín: Fekete ? Súly: 65 g ? Tápellátás: Lítiumion akku (beépített) ? Típus: GPS adatgyűjtő
Szállítás tartalma:
BT-Q1000XT, Feltölthető akku , Autós töltőkészülék , Meghajtó szoftver , Mileage szoftver , Használati útmutató.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #189359


Jelenlegi ára: 84 230 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 02:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése