2020. május 29., péntek

Micro Headset Testszinű Mini headset Mikro Headset - Jelenlegi ára: 31 990 Ft


Micro Headset Mikro Headset Mini Headset Micro Headset 2017 a kemény vizsgákhoz KÉSZLETRŐL AZONNAL !!!
AKCIÓ CSAK 31990Ft!!!
Eladó micro headset mini headset mikro headset poloska súgógép mélyhallójárati microheadset mikroheadset füles (testszinű, amely a feketenél megbízhatóbb, tartósabb élettartammal bír) nem bluetooth-os, így nem zavarja be más mobiltelefon, illetve nem fog megszakadni a kapcsolat.
A bluetoothos hurkokat maga a gyártó sem javasolja, és személy szerint én sem javaslom a gyakran megszakadó bluetooth kapcsolatok miatt!
Kétféle füles / micro headset kapható / választható: testszinű aminek a vége fekete vagy teljesen testszínű (utóbbit kevésbe ajánlom, mivel rendesen a középfülbe helyezve a feketeségben a fekete eltűnik, míg a bőrszínű látható.
A csomag tartalma ill. tartozékok:
- Indukciós hurok: melynek segítségével továbbítja a hangot a fülben elhelyezett, teljesen láthatatlan micro headset, ezen található a headset mikrofonja, mely nagyon érzékeny, így a halk suttogást is hallja a másik fél!
-Micro Headset / Mikro Headset / Füles Testszínű fekete vagy bőrszínű véggel
- 1 db Sony SR416SW elem (Sony 337 es óraelem) 6-8 óra beszélgetési idő (igény esetén vásárolhatóak további Sony elemek is 700Ft os egységáron)
- 1 db átalakító 2, 5mm ről 3, 5mm re (így használható MP3 lejátszóval illetve újabb Nokia telefonnal is bármilyen okostelefonnal is használható (Apple Iphone, Samsung, HTC, Sony stb)
Minden Nokia telefonhoz használható amelyiknek van 2, 5 mm-es vagy 3, 5 mm-es jack csatlakozója.
A készülék hétköznapi headset elven működik fizikai kapcsolat nélkül folyamatos kétirányú kapcsolat jöhet létre teljesen észrevétlenül.
A készülék használata:
Két embert kíván a használata. Egy felhasználó és egy segítő fél (aki a világon bárhol lehet, mivel telefonos kapcsolatban állnak egymással). A felhasználó (vizsgázó), teljesen felöltözve az inge alá a nyakába akasztja az indukciós hurkot, és elhelyezi a mikrofont a nyakkendő alatt, vagy egyéb helyen, a Micro Headsetet pedig a fülébe rakja jó mélyre, akár csipesz segítségével. A suttogás is jól hallható a segítő számára, a segítő fél pedig nyugodtan hangosan beszélhet, csak a felhasználó fogja hallani, mivel a szerkezet nagyon mélyen ül a fülben és csak a felhasználó dobhártyájához közvetíti a hangot!
Ideális: zh-k, bármilyen írásbeli illetve szóbeli vizsgákra, vizsga, UV vizsga, exam, érettségire, nyelvvizsgára vagy bármilyen más használatra puskázás, puskázásra!
A TERMÉK TELJESEN ÚJ ÉS FÉLÉV GYÁRTÓI GARANCIA VAN RÁ!
A TERMÉK azonnal elvihető igény esetén egy bontott darab bérbe adó 1-4 napra, 1 napra a bérlési díja telefonnal együtt 6750Ft akit ez érdekelne a termékeim között talál ilyen aukciót is!
Bérbeadó - eladó az ország bármely pontjára, legkisebb, láthatatlanul a közép fülben ül, akár rövid hajnál is teljesen észrevétlen!
termék 100% ban megbízható legújabb változat, kiváló hangminőség, legkisebb méret. Számtalan elégedett vásárlóm van!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA !
A fizetéssel és a szállítással kapcsolatos részleteket lásd az oldal alján.
Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
Fizetési lehetőségek:
Budapesten személyes átvétel esetén készpénz ez legfőképp Pesten a XIII. kerületben Jászai Mari tértől / Nyugati tértől pár percre illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges igény esetén köztes helyszín is megoldható legfőképp Budán.
Postai küldemény előre utalással vagy esetleg utánvétellel legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN - kérem ezt figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
A készüléket magánszemélyként bocsátom árverésbe, a használata mindenki számára saját felelősségére történik!
KÉREM AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS MIATT ÉS LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL!
Kérem tekintse meg további termékeimet is
Vásárlásával az itt leírt feltételeket elfogadja és tudomásul veszi.


Jelenlegi ára: 31 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 15:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése