2020. április 25., szombat

Xiaomi Amazfit Pace Watch red EU - Jelenlegi ára: 57 930 Ft

Xiaomi Amazfit Pace Watch
 
*A készülék a magyar nyelvet nem tudja szinnkronizálni! Az angol nyelv elérhető rajta!
 
Xiaomi Mi Amazfit Pace Okosóra, Piros
 Amazfit Pace
Az Amazfit az első kapacitív érintőképernyős okosóra, kényelmes sportos kialakítás és számos hasznos funkció, mint például a pulzusmérő, a beépített GPS, az info gomb és a pedométer.
 
Kijelző
- A 320 × 300 px-es HD képernyő kiváló minőségű színes képeket biztosít, és a Corning Gorilla védőüveg gondoskodik a készülék tartósságáról. Elvégezheti a mindennapi tevékenységeket vagy aktívan sportolhat anélkül, hogy aggódnia kellene minden lépésről;
- A fényerő automatikusan beállítható a környezetnek megfelelően, hogy bármilyen körülmények között világos képet kapjon.
 
 
Csak egy kattintással megtalálható az idő, a pulzusszám, a pozíció, a megtett távolság és egyéb hasznos adatok.
 
Szívritmus
A szívritmust valós időben figyeli a tárcsa hátoldalán található szívritmus-érzékelő segítségével.
 
Értesítések
Ha hívást vagy üzenetet kap, akkor az megjelenik az óra képernyőjén, így mindig naprakész, és nem fog elveszíteni egy fontos hívást sem.
 
Amazfit Smartwatch APP
- Ahhoz, hogy az órát az okostelefonjához csatlakoztassa, csak szkennelje be az alkalmazás segítségével a QR-kódot az óra felületéről. Ezután együtt használhatja az eszközöket. A sportadatok az Amazfit alkalmazásban is olvashatók, amely angol nyelvű támogatással rendelkezik;
- Az Amazfit Smartwatch egy 280 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely kb. 11, 6 napig üzemel az óra üzemmódban, kb. 5 napig üzemelési módban, míg a GPS és a pulzusmérő körülbelül 35 órát biztosít.
 
 

Jelenlegi ára: 57 930 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 16:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése