2019. június 7., péntek

Microsoft HD-500 Display Dock Újszerű Grey Garis ! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Microsoft HD-500 Display Dock, Újszerű állapotban, hibátlan müködéssel, 15 nap garanciával, szürke színben, dobozában, Type-C kábellel eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető: 9. 990ft-ért !
A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődj, hogy megvan-e még!
Microsoft kijelződokkoló:
Csatlakoztasd a Lumia 950 vagy 950 XL telefonodat egy Microsoft HD-500 kijelződokkolóhoz, és a külső monitorral, a billentyűzettel és az egérrel hatékonyabban dolgozhatsz. Az Office alkalmazások és az Outlook idomulnak a nagy képernyőhöz, és egy olyan optimalizált munkakörnyezetet hoznak létre, amellyel hatékonyabban tudsz dolgozni. Az egész olyan lesz, mintha számítógépről dolgoznál, pedig csak a telefonodat használod.
Zökkenőmentes átmenet:
Csatlakoztasd a Lumia 950 vagy 950 XL készülékedet egy kijelződokkolóba, és elindul a külső monitor. A billentyűzet és az egér is használatra kész, és a 60 képkocka/másodperces frissítési gyakorisággal gördülékenyen és rendkívül zökkenőmentesen megy az e-mailezés. A teljes HD kimenettel és a munka közben a telefont töltő USB-C porttal gyorsan és egyszerűen tehetsz szert azokra az előnyökre, amelyeket egy nagyobb képernyő jelent.
Hagyd a laptopodat a munkahelyeden:
Egészítsd ki az otthoni irodádat egy Microsoft HD-500 kijelződokkolóval, és végezz el több mindent számítógép használata nélkül. Írni szeretnél egy hosszú e-mailt vagy összeállítanál egy PowerPoint prezentációt? Dokkold a Lumia 950 vagy 950 XL telefonodat, és egy monitorral, egy egérrel és egy billentyűzettel pillanatok alatt létrehozhatsz egy számítógéphez hasonló munkakörnyezetet. A nagyobb képernyővel és a teljes méretű billentyűzet nyújtotta kényelemmel sok mindent el tudsz otthon végezni a laptopod nélkül is.
Használd csak tovább a telefonodat:
Add át magad a számítógép nyújtotta élménynek úgy, hogy csak a telefonodat használod. Miközben pedig egy külső monitoron dolgozol, a Lumia 950 vagy 950 XL telefonod a szokásos módon is tovább működik – fogadhatod a telefonhívásokat, és szöveges üzeneteket küldhetsz anélkül, hogy meg kellene szakítanod azt, ami a nagy képernyőn történik. Hozd ki magadból a maximumot azzal, amit egy nagyobb képernyő nyújthat, miközben a telefon szokásos funkcióit is tovább használhatod.
Kapcsolat
Töltőcsatlakozók: USB-C 
AV-csatlakozók(4): DisplayPort, HDMI
Rendszercsatlakozók(5): DisplayPort USB-C-n keresztül 
USB: 2 db USB 2. 0, USB 2. 0 nagyfeszültségű töltőcsatlakozó
Tartalomvédelem: Széles sávú digitális tartalomvédelem (HDCP) 1. 3/1. 4 
Használat
Felhasználói felület funkciói: Gadgets alkalmazás 
LED-jelzőfények: Bekapcsolásjelző 
Videó felbontása6: akár 1080p (Full HD, 1920 × 1080) 
Méretek
Vastagság: 64, 1 mm
Szélesség: 64, 1 mm
Magasság: 25, 6 mm
Tömeg: 230 g
Kábelhosszúság: 100 cm


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-28 12:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése