2019. június 6., csütörtök

M-audio NRV10, audio mixer beépitett firewire hangkártyával (a hangkártyát nem sikerül feléleszteni) - Jelenlegi ára: 25

Több éves darab nekem utómunka stúdióban volt, két éve pedig egy légmentes fémdobozban pihent, kivülről patika!
Egyszer eladtam, de egy elcserélt tápegység miatt visszakerült hozzám, sajnos a firewire hangkártya része nem akar azóta csatlakozni, nem tudom hogy hibás, javitható, vagy csak a számitógépem nem akar csatlakozni (amivel használtam régen laptop már nincs meg), A mixer része kifogástalan, az effekt része is, ezért az indulóára egy hasonló analog mixer ára, a hangkártya része lutri, nekem nem akar menni (ha neked megy akkor olcsón kaptál egy jó mixert és interface-t)!
Meghirdettem a helyette vásárolt soundcraft EPM6-ost is, az új állapotban van gyári dobozában, amelyik előbb licitálva lesz az megy, a másik mixer marad (az analóg mixer részt ez igy is el tudja látni... )
Külső tápegységről üzemel (természetesen a jó tápegység tartozék)
8 csatorna + 2nd track in (a számitógép ezt látja 9-10 es kimeneti csatornának), beépitett effektek, 2 aux,
5 mikrofon előfok phantom táppal,
Ha elindul a hangkártya része:
beépitett Mac és PC kompatibilis firewire hangkártya
A számitógép a mixer minden bemenetét látja külön-külön illetve minden csatornára tud küldeni jelet mint kimenet. A mixeren csatornánként kapcsolható hogy a saját bemenete, vagy a számitógépről fogadja a csatorna a jelet!
ASIO kompatibilis, minden szoftver minden csatornát látja! Nagyon alacsony latency, akár a VLC-t pld a 5-6 csatornára irányitod, a media playert a 7-8 as csatornára, a rendszerhangokat a mixer fülhallgatójára a 2trk csatornákon keresztül,   illetve a mixer 1-4 csatornájára 4 MIKROFONT TEHETSZ, amit mellesleg valami rekorder szoftverrel rögzithetsz is közben, mindezt minden csatornán egyszerre 96Khz 24 bit mellett!!!!! !


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-27 20:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése