2019. június 3., hétfő

FC Barcelona dedikált szurkolói mez - Jelenlegi ára: 30 000 Ft


Az aukció tárgya:
FC Barcelona dedikált szurkolói mez
Büki Péter, a barcelonai Futballárium vendéglátóhely tulajdonosa - a Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola egykori diákja - felajánlásaként a Mozdulj Alapítvány árverésre bocsájt egy FC Barcelona mezt, melyet Andrés Iniesta Luján világbajnok és kétszeres Európa-bajnok spanyol válogatott és négyszeres BL győztes focista saját kezűleg írt alá.
Az aukció célja, hogy a Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola udvara megújulhasson, bővülhessen egy új és modern, EU konform játszótérrel az iskola Mozdulj Alapítványán keresztül.
A cél érdekében az alapítvány már szervezett egy jótékonysági estet és ennek apropóján ajánlotta fel Büki Péter Úr a fenti mezeket a Mozdulj Alapítvány részére.
Licitálj Hanga Ádám - Barcelona dedikált mezére is ?
"Iskolánk, a Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola a 2017/18-as tanévben egy sikeres pályázat nyomán kívül-belül megújult. Sajnos az udvar felújítására már nem maradt anyagi forrás, de szülői összefogással néhány tervünket sikerült megvalósítani: melegház és magaságyásos iskolakert kialakítása, az udvar virágosítása.
Következő álmunk egy EU konform, modern játszótér kialakítása! E cél megvalósításához iskolánk Mozdulj Alapítványa egy jótékonysági estet szervezett a Bartók Teremben 2019. áprilisában. Színvonalas műsort állítottunk össze tanulóink és az intézményünkhöz kötődő művészek közreműködésével.
Önzetlenül vállalta a fellépést a Westside TSE, a Lorigo TSE, valamint Foki Veronika és Hompok Tamás a Madách Színház művészei. "
A jótékonysági árverést a Vatera engedélyezte.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-24 19:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése