2019. június 7., péntek

Clarins Arctisztító Eau De Confort 200 ml - Jelenlegi ára: 9 799 Ft

Clarins Arctisztító Eau De Confort 200 ml
 
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Arctisztító Eau De Confort Clarins! Nem: HölgyTípus: Száraz Bőr
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Clarins
 
Clarins a szépség iránti szenvedély. A Clarins az arcápolás és a smink szinonimája. Ez a francia luxus-kozmetika márka 1954-ben jött világra, amikor Jacques Courtin-Clarins orvostanhallgató megnyitotta Párizsban az első szépségintézetet. Minden idők egyik legsikeresebb kozmetikai márkájának lenyűgöző története ekkor kezdődött. Ma, a Clarins márka világszerte 150 országban rendelkezik képviselettel és több millió hűséges ügyféllel. Megtaláljuk köztük a divat és a show business világának legszebb és legfényesebb csillagait. Például Eva Longoriát, Madonnát, Naomi Wattst, Reese Witherspoont, Lucy Liut, Cindy Crawfordot vagy Kate Mosst.
 
A Clarins márka filozófiája a környezet felelősségteljes megközelítésén alapul, és így a növényi termékösszetételt részesíti előnyben. A Clarins kozmetikai laboratóriumokban orvosok, biológusok, kozmetológusok és más szakemberek közreműködnek. Folyamatosan elemeznek és tesztelnek több ezer növényt a leghatékonyabb kivonatok legjobb koncentrációban történő kiaknázása céljából. A Clarins széles sminkes arc- és testápoló termékválasztéka hatékony megoldásokat kínál minden egyedi esetre. Ezen megoldások a természet mélységeiből jönnek, vele összhangban állnak. A felelősségteljes kutatás nagy hagyományán, a különleges know-how-n, valamint a nők és a szépség mély tiszteletben tartásán alapulnak.
 
A Clarins több mint márka, kötelezettség is az élet szebbé tételére, a természet tiszteletére és a biodiverzitás védelmére. A Clarins -nem utolsó sorban egy kivételes család sikertörténete. Generációról generációra adja tovább szépség iránti szenvedélyét és elkötelezettségét a szépség elérése mellett. Dacára a márka nagyságának, még mindig családi vállalkozásról van szó. A társaság 100% -át Christian és Olivier Courtin Clarins, az alapító fiai és családjaik birtokolják. A Clarins növényi összetételen alapuló francia szépség. A természet és a tudomány kombinációja. 50 éves szépségintézményi gyakorlat. Véget nem érő innováció. Folyamatosan továbbfejlesztett, ikonikus termékek. Elkötelezettség az élet szebbé tételére.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 9 799 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése