2019. április 27., szombat

LEGO Dimensions Starter Pack Új! Két játékos! Tovább fejleszthető! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Játékosok száma:  1-2 
Online Multiplayer:  NINCS
LEGO Dimensions Starter Pack ismertető
A LEGO Dimensions keretein belül az eddig megjelent és megszeretett LEGO-játékok legismertebb hősei mind összefognak annak érdekében, hogy közös erővel vegyék fel a harcot egy minden eddiginél nagyobb fenyegetés, Lord Vortech ellen.
A játékban így többek között a DC képregény-univerzum és a Gyűrűk Ura mozifilmek ismert szereplői, sőt mi több, még a LEGO Movie egyes karakterei is felbukkannak majd – természetesen számtalan más egyéb fantáziavilág figurái mellett –, hogy a sorozatra jellemző sajátos játékmenet társaságában egy minden eddiginél izgalmasabb kalandot élhessünk át az oldalukon. Mindehhez varázslatos, szabadon bebarangolható pályák,  rengeteg gyűjtögetés, építés, rombolás, harcok, ügyességi- és logikai fejtörők, valamint a LEGO-sorozat egyéb jellegzetességei is csatlakoznak majd az élmény maximalizálásának érdekében.
A LEGO Dimensions azonban a korábbi részekkel ellentétben egy óriási extrát is tartalmaz majd, a készítők ugyanis a Skylanders-sorozat mintájára készítették el a játékot, amelyeknek köszönhetően nem csak ízléses és minőségi LEGO-figurákkal bővíthetjük gyűjteményünket, hanem rengeteg extra tartalmat is feloldhatunk velük a játékban, méghozzá újabb pályák, karakterek, járművek és egyebek társaságában. Ennek köszönhetően a kezdőfelhozatal mellett a későbbiekben olyan ismert univerzumokból és sorozatokból növelhetjük majd játékunk tartalmát, mint a LEGO Ninjago, a The Wizard of Oz vagy éppen a Vissza a jövőbe filmtrilógia.
A LEGO Dimensions Starter Pack-nak köszönhetően ráadásul már most biztosíthatsz magadnak néhány mutatós extrát, hiszen ebben a csomagban az alapjáték mellett a későbbi figurák beszkennelésére szolgáló LEGO Toy Pad mellett hozzájuthatsz egy Batman-, egy Batmobile-, egy Wyldstyle és egy Gandalf szobrocskához is, amelyekből így már az első betöltés után rengeteg bónusz tartalmat préselhetsz ki a játékhoz.
A LEGO-sorozat legújabb generációjában már a valóságban is legózhatunk, méghozzá a franchise olyan ismert szereplőinek oldalán, mint Batman vagy Gandalf!
Az extra tartalmak reményében szerezd be az összes megjelenő figurát a játékhozolyan ismert produktumokból, mint a LEGO Ninjago vagy a Vissza a jövőbe filmsorozat!
Válaszd az Xbox One-os változatot, és éld át újgenerációs grafikával a legújabb kalandokat!
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 05:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése