2019. január 29., kedd

Didymos babahordozó kendő Cleo 470 cm - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Keveset használtam (mivel több kendőm van), csak lakásban, hibátlan állapotban van.
 
Hivatalos leírása:
Didymos babahordozó kendő Cleo csíkos 200 g/m2 szövéssűrűséggel készül, vegyes színű csíkok váltakoznak a kendőn. Vékonyságának köszönhetően nagyon jól köthető, kezdő kendőnek is ajánlott.
Teljesen vegyszermentes, ökológiai gazdálkodásból származó hosszú szálú gyapot adja a Didymos kendők alapanyagát. A festékek nehézfémektől és mérgezőanyagoktól mentesek. Ez azért is nagyon fontos, mert a babák sokszor rágcsálják a kendőket, pláne a fogzás idején. A Didymos cég három szövésmóddal dolgozik, amelyek sávoly, atlasz és jacquard. Ettől a kendők rengeteg színben és variációban kaphatók, mindenki megtalálhatja a Neki tetszőt. A kendők végleges méretüket az első mosás után érik el és megfelelő bánásmód esetén évekkel később is méret és színtartóak.
Anyaga:  100 % biopamut, melyet magas minőségű hosszú szálú gyapotból készítenek. A gyapotot Egyiptomban, Törökországban  és Peruban termelik, majd a gyártási folyamatokat már Németországban és Ausztriában végezik el. A gyártás során különösen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelmi előírásokra.
Méretek: Ígért szélessége 70 cm. A kendő végei csapottak, amely kisebb csomót tesz lehetővé. A méretét az első mosás után éri el, a dobozból kikerülve valamivel nagyobbak a kendők. A kendő végei csapottak, így kisebb csomót lehet kötni vele.
Mettől- meddig : A születés pillanatától-a hordozóskor végéig
Hogyan hordozhatsz vele:  Elöl, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő. A kendő már eleve puha, de a használat során gyorsan teljesen vaj puhává ‘ törik’, ami nagyon népszerűvé teszi a Didymos cég kendőit.
 
 

Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-19 07:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése