2018. október 31., szerda

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Leki Flash Shark carbon nordicwalking túrabot 120 cm-es nordic walking bot - Jelenlegi ára: 14 500


A licit tárgya: nordic walking túrabot
INKÁBB ÚJ, MINT ÚJSZERŰ!!!
MADE IN AUSTRIA!!! osztrák gyártmány, nem gagyi kínai!!!
FÉLÁRON!!! új ára akciósan 89, 99 Euro volt. Íme a likje: KATT IDE!
120 cm-es nordic walking bot, anyaga carbon szálas műgyanta (series 70)!!!
Ausztriában vásároltam magamnak és a páromnak egy-egy Nordic Walking botot, mikor kint dolgoztam. Gondoltam, ott majd sokat túrázunk, csak időnk és energiánk nem volt rá. Mindössze egy-két alkalommal mentünk el.
Ez volt a páromé, újszerű állapotú, a képek magukért beszélnek! Leki Flash Shark 120 cm hosszú, súlya mindössze 165 g!!! Anatómiailag formált parafa markolattal, ez az anyag vezeti el a legjobban a tenyerünk izzadságot, csökkenti a rezgést és ez az anyag alkalmazkodik legjobban tenyerünkhöz. Kellemes tapintású, kopásálló. Egy mozdulattal állítható, akár leszedhető Trigger S 2. 0 rendszerű félkesztyűvel, mely ez által mosható is.
Cserélhető vídia heggyel, cserélhető hótányérral, cserélhető aszfaltgumival.
Az enyém is eladó, egy 120 cm-es Exel carbon bot (utolsó képen a kettő együtt látható), az összes hirdetésem között ez is megtalálható. Itt a linkje: KATT IDE!  
A kettőt kedvezményesen 22. 500 Ft-ért odaadom!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk,  IDE KATTINTVA megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-22 00:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése