2017. június 8., csütörtök

Hollister ing S-es! Abercrombie Gap Hilfiger Oneil Gas Mango Esprit Converse óriási kiárusítás! - Jelenlegi ára: 1 990 F


Óriási akció: S-es ruhaméretű vagy 39-es lábú lányoknak itt a soha vissza nem térő lehetőség! Csak márkás ruhákból álló egyszer - vagy egyszer sem hordott kollekció fillérekért kiárusításra kerül. Mindegyik garantáltan eredeti!
Postaköltség max 600-1100 ft között, a mennyiség méretétől függően.
A nagy érdeklődésre való tekintettel ne gondolkodjatok túl sokat.
Mérni nem tudok, hatalmas zsákokban vannak a ruhák, de egy tipikus S-es (M-esre is jó szerintem) lányra tökéletesen jó.
Ezek márkás holmik, amiknek valós méreteik vannak, nem úgy mint némelyik butikocska amelyik az S-es méretet XL-esre számozza és egy nadrágba az ember karja sem fér bele.
Postázni egy napon belül tudom, előreutalás után természetesen, vagy érte is lehet jönni a 13. kerületbe.  
Érkezési sorrend van, aki előbb fizet az kapja meg, a termékeket több helyen is hirdetem.
Ide kattintva találod termékeimet, nézz körbe hátha találsz még valamit és így talán az árból is tudok engedni
 Itt tudsz feliratkozni értesitőre:  Termékfigyelőt kérek sugarfly árveréseiről
 
Nálam nyugodt szívvel vásárolhatsz, az értékeléseimet olvasgatva láthatod, hogy minden vevőm nagyon elégedett, és sokkal jobbat kaptak mint amire számítottak.
Személyes átvétel lehetséges AKÁR A LEÜTÉS NAPJÁN Budapesten, a XIII. kerületben az Árpád hid pesti lábához közel, kiváló a közlekedés és mindig sok a szabad parkolóhely (pontos cimet ide nem irhatok, kb. tíz perces séta a metro megállótól, illetve két busz is szinte a kapuban áll meg, az 1-es villamos 4 perc séta).
Szívesen szállítok Foxpost, Webox meg hasonló nagyon olcsó és megbízható futárokkal, csak mondd meg melyikbe kéred, nézd meg az árát a weboldalon (és küldd el nekem is) és azzal az árral kalkulálhatsz


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 10:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése