2017. február 23., csütörtök

Guess női szemüvegtok - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képen látható eredeti Guess női szemüvegtok .  
Méretei: 15 cm* 7 cm* 5 cm ( a képen 16 cm a szélessége, de a ruhacentis lazán van rajta, ezért 15 cm a valós)
Súlya 48 g.
Üdvözöllek oldalamon!  
Amennyiben termékem felkeltette érdeklődésed, de bármilyen kérdés felmerült Benned, kérdezz bátran!!!
Néhány információ vásárlás esetére:  Megkérek minden kedves vásárlót, hogy a termék vásárlásától számítva 4 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, illetve 7 napon belül rendezze az anyagiakat. Amennyiben ez nem történik meg, kénytelen leszek negatív értékelést adni a vásárlónak. Amennyiben szeretnél megvenni egy terméket, de nem tudod egy heten belül kifizetni, viszont jelzed felém, ebben az esetben természetesen tudok várni, rugalmas vagyok!!  
Utánvéttel és ajánlottan postázok, sima levélként nem! A postaköltséget a mindenkori postai költségeknek megfelelően adom meg, melyet a posta. hu oldalon Te magad is megtekinthetsz. A termékeim pontos súlyát is megadom, minden esetben. A postaköltségen próbálok minden esetben segíteni, valamivel olcsóbb összeget adok meg, mint a valós.
Az áru helye: Debrecen, ahol személyes átvételre is van lehetőség, illetve igény szerint rugalmas vagyok a csomagautomatákat illetően is.  SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE DEBRECENBEN HÉTKÖZNAPOKON 18 ÓRA UTÁN, ILLETVE HÉTVÉGÉN VAN LEHETŐSÉG, ELŐZETES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN!!
Kérlek a fent említettek tudatában vásárolj, vagy licitálj!  
Köszönöm, hogy megnézted termékeimet : )
 
 


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-16 14:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése