2016. szeptember 24., szombat

DURAMAXX Mosquito Ex Deco rovarcsapda, UV fény,... - Jelenlegi ára: 17 990 Ft


DURAMAXX Mosquito Ex Deco rovarcsapda, UV fény, 13 W
Termékkód: 10029605
Működési elve nagyon egyszerű. Az energiatakarékos UV fénycső magához vonzza a repülő rovarokat. Ahelyett, hogy zümmögnének vagy zavarnák önt, egyenesen az UV fényhez repülnek. Ezáltal elkerülhetetlenül kontaktusba kerülnek az erős szívó légáramlattal, amely beszívja őket a készülék tartályába, ahol az elektromos sokk gyorsan elpusztítja a rovarokat. Mindez zaj nélkül, vegyi- és mérgező anyagok nélkül, valamint bármilyen légycsapó eszköz használata nélkül működik. 15 Wattos fogyasztásával a DURAMAXX Mosquito Ex Deco rovarölő ideális hosszútávú használatra. Annak érdekében, hogy az elpusztult rovarokat könnyen kiönthesse, a gyűjtőtartály eltávolítható. A készülék bárhol elhelyezhető, ahol szükség van rá. A felül található fogantyú segítségével könnyen áthelyezhető. Gyors, halk, halálo s. A DURAMAXX Mosquito Ex Deco egyszerűen végez a zavaró rovarokkal - mérgező vegyi anyagok használata nélkül.
Fő jellemzők:
Egyszerű rovarölő készülék a belterek védelméhez a zavaró rovarok ellen UV fénnyel való csalogatás: vegyi- és mérgező anyag nélkül Hatékony eltávolítás a szívóerővel rendelkező ventilátor légáramlattal Takarékos működés - 15 W tartós használat esetén Nagy gyűjtőtartály a rovarok megőrzése érdekében Műszaki paraméterek:
Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készülék tetején Fényérzékelő a sötétedéskor való automatikus aktiváláshoz, illetve a világosodáskor való deaktiváláshoz Fényérzékelő burkolat a nappali használathoz Eltávolítható (lecsavarozható) gyűjtőtartály az egyszerű tisztítás érdekében 13 W UV-A fénycső Beépített ventilátor a beszívó légáramlat kialakításához Fogantyú a készülék tetején a könnyű hordozhatóságért Konstrukció anyaga: műanyag Alkalmas beltérben, étt! eremben, boltokban, irodában, kórházban, lépcsőházban és gyártócsarnokban való használatra is Tápcsatlakozás: 220-240 V~/50-60 Hz Küldemény tartalma:
1 x készülék Használati utasítás Termék méretei:
Mérete: kb. 42 x 15 cm (Mx) Tömege: kb. 9, 35 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . DURAMAXX Mosquito Ex Deco rovarcsapda, UV fény,... - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése